Skip to main content

FLYTTEMAND OLSEN

Vi har udstyret og det erfarne mandskab til at tage kyndig hånd om enhver flytning.

FLYTTEMAND OLSEN
KLARER ALLE FORMER
FOR FLYTNING

 

Vi er bevidst om det ansvar, der følger med, når vi håndterer jeres ejendele. Derfor er vores indsats professionel hele vejen igennem.

Kontakt Flyttemand Olsen for assistance til flytningen eller læs mere om, hvad vi tilbyder, her på siden.

Kontakt os her

Den korte tur

Til dem der bare skal rundt om hjørnet.

Det nye par

Vi hjælper jer med at flytte sammen sikkert og trygt, så i får en god oplevelse

Farvel til mor og far

Vi er gode til at håndtere de mere følelsesladet flytninger, som at flytte hjemmefra.

Transport- og flyttevirksomheden Hovedstadens Flytteforretning har længe ønsket, at udvide sin flytte- og lagerforretning på erhvervs- og privatområdet.

Hovedstadens Flytteforretning har købt alle aktiviteter i virksomheden Flyttemand Olsen, der blandt andet har leveret flytninger til både erhvervsvirksomheder og private kunder, men ligeledes har serviceret lagerkunder. Hovedstadens Flytteforretning har overtaget alle aktiviteter pr. 1. januar 2017 og alle de ansatte samt Johnny Olsen har valgt, at tage ansættelse i Hovedstadens Flytteforretning.

Hovedstadens Flytteforretning byder alle kunder og samarbejdspartner velkommen og ser frem til et forsat godt samarbejde.

Flyttemand Olsen klarer alle former for flytninger både for virksomheder og private – både for dem, der skal rundt om hjørnet, og dem der skal fra Gedser til Skagen. Flytte sammen, flytte hjemmefra, flytte i hus, eller flytte op under taget, så ordner vi det hele.

 

 

 

Ring nu