Skip to main content

ERHVERVSFLYTNING

Flyttemand Olsen er den rette samarbejdspartner, hvis I skal flytte til ny adresse, eller I skal igennem en intern flytning. Vi har specialiseret os i kontor- og virksomhedsflytning og kan derfor tilbyde vores hjælp fra start til slut.

Uanset om De skal flytte internt eller flytte til ny adresse vil vi gøre vores yderste for en sikker og professionel flytning.


Vi kan være behjælpelig med at koordinere flytningen af din virksomhed med planlægning og rådgivning, og vores flyttefolk kan nedtage og adskille alt kontorinventar – for derpå at samle det igen på jeres nye adresse. Dermed skal I kun bruge tid på jeres kerneforretning – Flyttemand Olsen sørger for resten.

Flyttemand Olsen LiftersHar I brug for lagerplads i forbindelse med flytningen, har vi pladsen til at opbevare arkiver, overskudsmøbler mv. i kortere eller længere perioder.

co-04Som en særlig service tilbyder vi også transport, opstilling og opbevaring af messestande

Vi påtager os gerne at være behjælpelig med at planlægge flytningen, således at det bliver så nemt og overskueligt som muligt. Vi kan tilbyde en totalflytning, hvor vi hjælper med at pakke og mærke kasser, så tingene er lige til at gå til når De når frem til bestemmelsesstedet. Kontakt os med jeres opgave, så giver vi et tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Få et gratis tilbud på din flytning.

[bf form_slug="flyttetilbud"]
Ring nu