Profil

Flyttemand Olsen
klarer alle former
for flytning

Vi har udstyret og det erfarne mandskab til at tage
kyndig hånd om enhver flytning. Vi er medlem af
Dansk Møbeltransport Forening og derfor dækket
af en flytteansvarsforsikring.

Vi er bevidst om det ansvar, der følger med, når vi
håndterer jeres ejendele. Derfor er vores indsats
professionel hele vejen igennem. Kontakt
Flyttemand Olsen for assistance til flytningen eller
læs mere om, hvad vi tilbyder, her på siden.

Historie

Fru Olsen købte i 1970 en flyttevirksomhed på Kapelvej på Nørrebro. Bent Olsen var på det tidspunkt murermester, da der ofte var meget travlt gav han en hånd med efter fyraften. Der gik ikke lang tid før virksomheden blomstrede og Hr. Olsen valgte at smide murer skeen og blive Flyttemand Olsen.

Flyttemand Olsen er ofte sat i forbindelse med TV-serien “Huset på Christianshavn”. Hvem husker ikke Poul Richardt som Hr. Olsen?

Flyttemand Olsens flyttebusser er ofte blevet brugt i forskellige film og reklamesammenhæng. Flyttemand Olsen er endvidere blandt kunder, kendt for sit gode humør, fleksibilitet og positive måde at være på. Hos os har kunderne altid høj prioritet idet Deres ønsker sættes først da det er essensen for en god flytning.

I 2004 valgte Hr. og Fru Olsen efter 34 år i flyttebranchen at gå på pension, og firmaet blev overdraget til sønnen Johnny Olsen. Johnny har været beskæftiget i virksomheden som flyttemand i 12 år.

I januar 2017 overtog Hovedstadens Flytteforretning Flyttemand Olsen, og vil med enkelte fornyelser, søge at drive firmaet i samme ånd som Hr. og Fru Olsen.